Dry Aged

Dry Aged Meat

We dry out our beef for 4 to 9 weeks in a refrigerated room at a temperature of 2°C and a relative humidity level. This proces ensures that a large part of the moisture in the meat evaporates. The enzymes will naturally cause the muscle tissue to break down, giving the meat an exceptional tender structure and a rich, intense taste.

Price 1

Price 2

Price 3

Cuberoll (+/- 350gr)

45.00

46.00

47.00

Rib roast (+/- 600gr)

58.00

63.00

68.00

Rib roast (+/- 950gr)

99.00

110.00

120.00

Dry Aged selection

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Price 1

45.00

58.00

99.00

Simmental (Östenreich)

Angus Black Aberdeen (UK)

Hereford (UK)

Sashi (Finland/Danmark)

Holstein (Nederl. / Deutschl.)

Frisona (Europe)

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Price 2

46.00

63.00

110.00

Rubia gallega (Spain)

Arouquesa (Portugal)

Limia (Portugal)

Vianese (Portugal)

Caldela (Portugal)

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Price 3

47.00

68.00

120.00

Noir Baltique (Poland/Germany)

Mirandesa (Portugal)

Barrosa (Portugal)

Cachena (Spain)

Minhota (Spain)

Wagyu (Spain)

Wagyu KAGOSHIMA A5, stuk Cuberoll : €22 / 50gr (min 150gr)

Alphabetical explanation of cattle breeds

Angus Black Aberdeen

Origine : UK
Smaak : Vol, pure vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig

Arouquesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk

Barrosa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk

Cachena

Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Gemiddeld

Caldela

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht

Frisona

Origine : Denemarken/Finland
Smaak : Zacht
Vet persillage : Matig/sterk

Hereford

Origine : UK
Smaak : Vol vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig

Holstein

Origine : Nederlands/België
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk

Limia

Origine : Portugal
Smaak : Volle vleessmaak
Vet persillage : Matig/sterk

Minhota

Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk

Mirandesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk

Noir Baltique

Origine : Polen/Duitsland
Smaak : Noten, foie gras
Vet persillage : Zeer sterk

Rubia Galega

Origine : Spanje
Smaak : Kruidig, zilt, merg
Vet persillage : Sterk

Sashi (selection)

Origine : Finland/Polen
Smaak : Rijk
Vet persillage : Sterk

Simmentaler

Origine : Oostenrijk
Smaak : Boter, romig, smeuïg
Vet persillage : Matig

Vianesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht

Wagyu

Origine : Spanje
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk

Wagyu KAGOSHIMA A5 certificated made in Japan!

Origine : Japan
Smaak : Noten, smeuïg
Vet persillage : Sterk