Dry Aged
Dry Aged Meat
We dry out our beef for 4 to 9 weeks in a refrigerated room at a temperature of 2°C and a relative humidity level. This proces ensures that a large part of the moisture in the meat evaporates. The enzymes will naturally cause the muscle tissue to break down, giving the meat an exceptional tender structure and a rich, intense taste.
Price 1
Price 2
Price 3
Cuberoll (+/- 350gr)
45.00
46.00
47.00
Rib roast (+/- 600gr)
58.00
63.00
68.00
Rib roast (+/- 950gr)
99.00
110.00
120.00
Dry Aged selection
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Price 1
45.00
58.00
99.00
Simmental (Östenreich)
Angus Black Aberdeen (UK)
Hereford (UK)
Sashi (Finland/Danmark)
Holstein (Nederl. / Deutschl.)
Frisona (Europe)
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Price 2
46.00
63.00
110.00
Rubia gallega (Spain)
Arouquesa (Portugal)
Limia (Portugal)
Vianese (Portugal)
Caldela (Portugal)
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Price 3
47.00
68.00
120.00
Noir Baltique (Poland/Germany)
Mirandesa (Portugal)
Barrosa (Portugal)
Cachena (Spain)
Minhota (Spain)
Wagyu (Spain)
Wagyu KAGOSHIMA A5, stuk Cuberoll : €22 / 50gr (min 150gr)
Alphabetical explanation of cattle breeds
Angus Black Aberdeen
Origine : UK
Smaak : Vol, pure vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig
Arouquesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk
Barrosa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk
Cachena
Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Gemiddeld
Caldela
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht
Frisona
Origine : Denemarken/Finland
Smaak : Zacht
Vet persillage : Matig/sterk
Hereford
Origine : UK
Smaak : Vol vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig
Holstein
Origine : Nederlands/België
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk
Limia
Origine : Portugal
Smaak : Volle vleessmaak
Vet persillage : Matig/sterk
Minhota
Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk
Mirandesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk
Noir Baltique
Origine : Polen/Duitsland
Smaak : Noten, foie gras
Vet persillage : Zeer sterk
Rubia Galega
Origine : Spanje
Smaak : Kruidig, zilt, merg
Vet persillage : Sterk
Sashi (selection)
Origine : Finland/Polen
Smaak : Rijk
Vet persillage : Sterk
Simmentaler
Origine : Oostenrijk
Smaak : Boter, romig, smeuïg
Vet persillage : Matig
Vianesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht
Wagyu
Origine : Spanje
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk
Wagyu KAGOSHIMA A5 certificated made in Japan!
Origine : Japan
Smaak : Noten, smeuïg
Vet persillage : Sterk