Gerijpt

Dry Aged vlees

We laten ons rundsvlees van 4 tot 9 weken drogen in een koelcel. Dit gebeurt op een temperatuur van 2°C en een afgestemde luchtvochtigheid. Dit proces zorgt ervoor dat een groot deel van het vocht in het vlees verdampt. De enzymen gaan er op een natuurlijk manier voor zorgen dat het spierweefsel afbreekt. Hierdoor krijgt het vlees een uitzonderlijke malse structuur en een rijke, intense smaak.

Cuberoll (+/- 350gr)

45.00

46.00

47.00

Côte à l'os (+/- 600gr)

58.00

63.00

68.00

Côte à l'os (+/- 950gr)

99.00

110.00

120.00

Dry Aged selection

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Prijs 1

45.00

58.00

99.00

Simmental (Östenreich)

Angus Black Aberdeen (UK)

Hereford (UK)

Sashi (Finland/Danmark)

Holstein (Nederl. / Deutschl.)

Frisona (Europe)

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Prijs 2

46.00

63.00

110.00

Rubia gallega (Spain)

Arouquesa (Portugal)

Limia (Portugal)

Vianese (Portugal)

Caldela (Portugal)

Cuberoll

Côte 1ct

Côte 2cts

Prijs 3

47.00

68.00

120.00

Noir Baltique (Poland/Germany)

Mirandesa (Portugal)

Barrosa (Portugal)

Cachena (Spain)

Minhota (Spain)

Wagyu (Spain)

Wagyu KAGOSHIMA A5, stuk Cuberoll : €22 / 50gr (min 150gr)

Alfabetische uitleg runderrassen

Angus Black Aberdeen

Origine : UK
Smaak : Vol, pure vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig

Arouquesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk

Barrosa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk

Cachena

Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Gemiddeld

Caldela

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht

Frisona

Origine : Denemarken/Finland
Smaak : Zacht
Vet persillage : Matig/sterk

Hereford

Origine : UK
Smaak : Vol vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig

Holstein

Origine : Nederlands/België
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk

Limia

Origine : Portugal
Smaak : Volle vleessmaak
Vet persillage : Matig/sterk

Minhota

Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk

Mirandesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk

Noir Baltique

Origine : Polen/Duitsland
Smaak : Noten, foie gras
Vet persillage : Zeer sterk

Rubia Galega

Origine : Spanje
Smaak : Kruidig, zilt, merg
Vet persillage : Sterk

Sashi (selection)

Origine : Finland/Polen
Smaak : Rijk
Vet persillage : Sterk

Simmentaler

Origine : Oostenrijk
Smaak : Boter, romig, smeuïg
Vet persillage : Matig

Vianesa

Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht

Wagyu

Origine : Spanje
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk

Wagyu KAGOSHIMA A5 certificated made in Japan!

Origine : Japan
Smaak : Noten, smeuïg
Vet persillage : Sterk