Gerijpt
Dry Aged vlees
We laten ons rundsvlees van 4 tot 9 weken drogen in een koelcel. Dit gebeurt op een temperatuur van 2°C en een afgestemde luchtvochtigheid. Dit proces zorgt ervoor dat een groot deel van het vocht in het vlees verdampt. De enzymen gaan er op een natuurlijk manier voor zorgen dat het spierweefsel afbreekt. Hierdoor krijgt het vlees een uitzonderlijke malse structuur en een rijke, intense smaak.
Cuberoll (+/- 350gr)
45.00
46.00
47.00
Côte à l'os (+/- 600gr)
58.00
63.00
68.00
Côte à l'os (+/- 950gr)
99.00
110.00
120.00
Dry Aged selection
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Prijs 1
45.00
58.00
99.00
Simmental (Östenreich)
Angus Black Aberdeen (UK)
Hereford (UK)
Sashi (Finland/Danmark)
Holstein (Nederl. / Deutschl.)
Frisona (Europe)
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Prijs 2
46.00
63.00
110.00
Rubia gallega (Spain)
Arouquesa (Portugal)
Limia (Portugal)
Vianese (Portugal)
Caldela (Portugal)
Cuberoll
Côte 1ct
Côte 2cts
Prijs 3
47.00
68.00
120.00
Noir Baltique (Poland/Germany)
Mirandesa (Portugal)
Barrosa (Portugal)
Cachena (Spain)
Minhota (Spain)
Wagyu (Spain)
Wagyu KAGOSHIMA A5, stuk Cuberoll : €22 / 50gr (min 150gr)
Alfabetische uitleg runderrassen
Angus Black Aberdeen
Origine : UK
Smaak : Vol, pure vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig
Arouquesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk
Barrosa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, uitgesproken
Vet persillage : Sterk
Cachena
Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Gemiddeld
Caldela
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht
Frisona
Origine : Denemarken/Finland
Smaak : Zacht
Vet persillage : Matig/sterk
Hereford
Origine : UK
Smaak : Vol vleessmaak
Vet persillage : Licht/matig
Holstein
Origine : Nederlands/België
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk
Limia
Origine : Portugal
Smaak : Volle vleessmaak
Vet persillage : Matig/sterk
Minhota
Origine : Spanje
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk
Mirandesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Sterk
Noir Baltique
Origine : Polen/Duitsland
Smaak : Noten, foie gras
Vet persillage : Zeer sterk
Rubia Galega
Origine : Spanje
Smaak : Kruidig, zilt, merg
Vet persillage : Sterk
Sashi (selection)
Origine : Finland/Polen
Smaak : Rijk
Vet persillage : Sterk
Simmentaler
Origine : Oostenrijk
Smaak : Boter, romig, smeuïg
Vet persillage : Matig
Vianesa
Origine : Portugal
Smaak : Vol, kruidig
Vet persillage : Licht
Wagyu
Origine : Spanje
Smaak : Boter, smeuïg
Vet persillage : Sterk
Wagyu KAGOSHIMA A5 certificated made in Japan!
Origine : Japan
Smaak : Noten, smeuïg
Vet persillage : Sterk